Каква е твоята цел? Кои са най -дълбоките ти желания? За какво ти е необходима помощ? Тук съм, за да ти помогна и да направя всичко възможно,  да успееш!

За кого е ?

 

Ако в момента се намирате в предизвикателна ситуация, чувствате се объркани или в безизходица,  срещнете се с мен на  безплатна консултация днес.

Искането на помощ е белег за сила, смелост и характер! Мога да ви помогна да постигнете това, което искате в живота по лесен и уверен начин.

Всяка сесия е внимателно съобразена с нуждите и изискванията на клиента. Това персонализирано, неосъждащо пространство позволява да се съсредоточите върху това, което е най -важно за вас.

 

За кого не е ?

  • Не вярвате, че създавате своята реалност
  • Не поемате отговорност за живота си

Какво ще получите?

Ще имате яснота, насоченост, увереност, по-дълбоко саморазбиране и огромен тласък на енергия! Ще се възползвате от потенциала и вътрешната си сила, като лесно направите необходимите промени в живота си.

Аз ще ви подкрепя и ще ви помогна да си изпълните по-бързо целите си! Ще ви държа отговорни по време на вашето пътуване към тях.

Ще постигнете напредък, ще постигнете лично и професионално удовлетворение и свобода. Ще постигнете целите и мечтите си много по-бързо.

Какво да очаквате

Всички коучинг сесии са провеждат в НЛП Коучинг Център в гр. Варна или онлайн. Времетраенето на всяка сесия е по 60 мин.
Коучинг програмите могат да бъдат персонализирани според нуждите и целите на нашите клиенти, но има и клиенти които след първата или втората сесия получават желаните резултати.