Биляна Тодорова

Сертифициран НЛП Коуч, НЛП Мастър Практик,Коуч за Лична Трансформация и Хипнотерапевт.

За мен

 

 

Като майка на три прекрасни деца, много добре разбирам предизвикателствата, пред които са изправени хората днес. Жонглирането на семейството, работата, финансите и здравето изглежда прекалено много за да се управлява. А кой има време да мисли и за мечтите си?

 

Завършила съм приложна лингвистика с учителска правоспособност. Работих известно време като преподавател, но с течение на обстоятелствата, започнах работа в ритейл индустрията. По време на дългогодишния ми опит на мениджърска позиция, се фокусирах върху развиването на хора и екипи. Бях много щастлива че мога да споделям знанията с хората с които работих и да им помагам да се издигат в повисоки позиции в компанията, да сбъдват техните мечти. 

След като станах майка нещата се промениха. Беше много трудно да съчетавам работата на смени до късно през ноща, с отглеждането на дете. Спах около 4-5 часа на вечер, не се храних редовно, бях супер натоварена психически и физически…

Търсих всякакви начини как да се справя със ситуацията, но колкото и да променях външните обстоятелства, вътрешно, чувството на вина ставаше все по-силно. Ситуацията в моите очи изглеждаше все по-сложна, препятствията все по-трудни, мечтания живот-недостижим.

Реших че, ако искам да се промени живота ми, трябва да променя нещо отвън – да променя средата, нова държава! За съжаление, това не ми донесе щастието и спокойствието което желаех.
Разбрах как провалите и травмите от миналото могат да ни натежат и да ни попречат да полетим. Аз попаднах в този капан. Но минах от другата страна.

Взех решение каква майка искам да бъда, каква е моята ценностна система, кое е най-важно за мен…. и РЕШИХ че повече НЯМА да правя компромис с това. Лека полека всичко започна да си идва на мястото.
Появиха се възможности които преди не ги забелязвах, нещата започнаха да се нареждат точно като парченца от пъзел. Това което исках, вече беше факт. Започнах да работя за себе си, онлайн, от вкъщи и бях до децата ми.
Имаше само един проблем, тази работа не ми носеше удовлетворение, исках да се занимавам с нещо което ми харесва и ме зарежда.

Започнах да търся варианти, постоянно учих, обучавах се и  инвестирах в себе си.
Така открих и невро-лингвистичното програмиране и хипнотерапията. Използвах практиките и техниките, съзнателно да създавам бъдещето и да сбъдвам мечтите си. Вместо да следвам сляпо пътя, открих че, мога да създам свой собствен.
Сега помагам на клиентите ми, да създадат техният уникален път, в съответствие с тяхната мисия и визия за живота.

Сертификати

 Винаги се обучавам и се стремя да направя подобрения в себе си, за да помогна на другите да направят същото.

НЛП Практик

НЛП Практик

НЛП Мастър Практик

НЛП Мастър Практик

Хипноза и хипнотерапия

Хипноза и хипнотерапия

НЛП Коуч

НЛП Коуч

Професионален Коуч

Професионален Коуч

Трансформационен Коуч

Трансформационен Коуч

Коучинг практика

Коучинг практика

Публична изява

Публична изява

Контакти

Адрес

гр.Варна , бул.”Цар Освободител” 44

Телефон

(+359) 899940360

Работно време

Понеделник – Петък:  9:00 – 16:00

Свържи се с мен