Промяната започва от теб

Смятате ли че, вътрешния глас, казващ „не можете да направите това“ или „не сте достатъчно добър“ ви спира?

Липсва ли ви увереността дори да опитате?

Страхувате ли се да излезете от зоната си на комфорт?

Независимо дали се притеснявате за ситуацията в която сте сега, или мислите, че сте предназначени за повече, едно нещо трябва да знаете… За да стигнете там където желаете, трябва да предприемете вдъхновени, последователни действия.

Вашето емоционално, умствено, физическо и духовно благополучие – са компонентите, които изграждат вашата сила.

И когато синхронизирате всичко това – ставате неудържими!

.

Метод на работа

 

Вярвам че личната трансформация е възможна за всеки и тези, които са готови да инвестират в живота си, имат силата да го променят. Независимо дали работим за преодоляване на безпокойството или за повишаване на резултатите , за мен най-важно е да постигнете целта си.

Методът на трансформационен коучинг се основава на невролингвистичното програмиране. Промяната започва отвътре; вашите мисловни модели, промяна в перспективата, убежденията и емоционалните състояния.
Работим, за да постигнем яснота в мисленето ви, по -добро разбиране на текущите ситуации. Докато ставате по-осъзнати, предприемате последователни действия които ще отключат трансформацията.

Моята работа е съчетание на западната психологическа и източната духовна идеология. Комбинация от моят опит, професионално обучение и интуиция. В процеса използвам НЛП, майндфулнес, медитация, визуализация, емоционална интелигентност, хипноза и хипнотерапия.

Ако можеш да мечтаеш, можеш и да го постигнеш …

Спри да се съмняваш в собствената си сила!

Какви са ползите от коучинг?

Осъзнатост и управление на емоциите

Разбери каква е твоята ценностна система и подреди нещата в живота си по приоритет. Живей изпълнен/а с радост и удоволствие.

Лесна адаптация към промените

Направи промени в живота ти, промени навиците си и заучените модели на поведение. Развий гъвкавост към новите ситуации.

Достигане на потенциала ти

Премини отвъд блокажите си и постигни целите си. Изгради на високо ниво на осъзнаване и отговорност. Предприеми вдъхновени действия и получавай високи резултати

Хармоничен живот

Освободи се от негативните емоции,безпокойството и тревожността. Намали стреса. Бъди спокоен в твоя свят. Живей в сегашния момент.

“Трябва да кажа, че наистина ми хареса да работя с теб, оценявам твоя стил и техниките които използваш! Научих  много! Освен това, чудесно е да се свържа с някой като теб –  някой който вижда нещата по-дълбоко … наистина съм впечатлена от резултата който постигнах.”

Катя Коломицева

Благодаря ти, Биляна, за отделеното време. Помогна ми да синтезирам идеите си, да изведа на бял свят най-същественото. Отличен коуч. Вдъхновяващ и усещащ потребностите на отсрещната страна.

Светла Дончева

“Здравей Билянка, след като говорих с теб наистина се захванах с това, от което се страхувах – разговорите с хора. На следващия ден се свързах със 6 човека. Много ти благодаря, май ще се виждаме пак. “

Елка Павлова